Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT görbített súlyzó 25,5 kg-os, görbített súlyzótengely megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13440 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit súlyzók segítségével a kitartó erősítés eredménye az izmos, erős felsőtest. A súlyzókra összesen 8 súly helyezhető el, melyek flexibilis súlyzóterhelést biztosítanak és így ideális erősítésre szolgálnak kezdők és tapasztaltabb sportolók számára is. A súlyok műanyag felülettel rendelkeznek, így garantáltan megvédik a padlót és más érzékeny felületeket a karcolódástól. Ezenkívül meggátolja a lerakás során keletkező csengő hang létrejöttét, mely a fémsúlyoknál nagyon jellegzetes. A Klarfit sportsegédeszköz biztonságos felhasználását a csillag csavarmenetek és a barázdált fogórész biztosítják, melyek csúszásgátlóak és megbízható fogásúak. A Klarfit súlyzó erősítőpadon való erősítésre alkalmas, de éppúgy ideális állóerősítésre is. Teljesítményének növelésére a súlyzón további súlyok helyezhetőek el.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT görbített súlyzó 25,5 kg-os, görbített súlyzótengely kedvező áron 13440 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236114155

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivan

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažena

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tamara

Felülmúlta az elvárásaimat, a KLARFIT görbített súlyzó 25,5 kg-os, görbített súlyzótengely termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dagmara

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a KLARFIT görbített súlyzó 25,5 kg-os, görbített súlyzótengely termékre mindőssze 13440 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agáta

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslav

A Súlyemelő rudak kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a KLARFIT görbített súlyzó 25,5 kg-os, görbített súlyzótengely mindössze 13440 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(85%)