Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Gullfoss hálózsák, 230 x 80 x 55 cm, zöld megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A vadonban úgy, mint otthon: Sátorozásnál és kemnpingezésnél vagytúrázás során a Klarfit Gullfoss múmiás hálózsák kis helyigényű, nagy kényelmetszolgáltató kiegészítő. Kis, alul szűkített alakjának köszönhetően a hálózsák szinte teljesenkitöltött, mely a test hőjének hála elegendő meleget szolgáltat. Tehát a testhő ideálisan oszlik el és nem csökken még a hideg, éjjeli órákbansem. A kellő hőizolálást a madzaggal ellátott melegítőgallér biztosítja, mely a karmagasságában található és madzaggal összehúzható, így a meleg levegő nem vészel a fő részből. Mivel ismert, hogy a testhő legnagyobb arányban a fejen keresztül távozik, aKlarfit Gullfoss kapucnyi alakú hálózsák fejrésze egy összehúzható madzaggaligazítható, így a testő a test közvetlen közelében marad. A légzőnyílás ilyen állapotban is nyitott. A kétoldalas cipzárnak köszönhetően nemcsak egyszerű a bele- ill. kibújás, deszintén igazítható a friss levegő hozzáférése, ha éppenséggel a múmiáshálózsákban túlságosan meleg lenne. A hálózsák a műszál bélésnek köszönhetően kitűnően alkalmas mind a négyévszakban való felhasználásra. Nagy páratartalmú térségekben is használható, mivel speciális H4 bélése üregesfonálbélésű, így a Gullfoss hálózsák jelentősen könnyebb a többi szintetikusfonalú hálózsákkal szemben. A 4-nyílásos bélés megtartja a hőt az üreges fonálbélésen belül és izolálja aztmég nedves állapotban is. A Klarfit hálózsák a műszálnak hála gyorsan szárad és egy praktikus huroksegítségével a lábrész végén akasztható fel. Nagy ellenállóképességű és könnyen tisztítható, továbbá antiallergikus ésideális körülményeket biztosít kinti alvásra 0 °C-tól -5 °C-ig akár sátorban,lakókocsiban vagy barátai kanapéján. A Klarfit gyártó Gullfoss hálózsákjacipzár beakadás elleni védelemmel a cipzár anyag alá való elrejtéséneklehetőségével rendelkezik, így minimalizált a hőveszteség.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Gullfoss hálózsák, 230 x 80 x 55 cm, zöld kedvező áron 13390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365796550

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hugo

Lenyűgöztek a Hálózsákok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarmila

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniela

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marianna

A KLARFIT Gullfoss hálózsák, 230 x 80 x 55 cm, zöld minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Meglepett a minőségi kivitelezés, a KLARFIT Gullfoss hálózsák, 230 x 80 x 55 cm, zöld még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatko

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gustáv

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Gullfoss hálózsák, 230 x 80 x 55 cm, kék

KLARFIT Gullfoss hálózsák, 230 x 80 x 55 cm, kék

A vadonban úgy, mint otthon: Sátorozásnál és kemnpingezésnél vagytúrázás során a Klarfit Gullfoss...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(80.4%)