Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Karimat tornázásra, 15 mm, 190 x 80 cm, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9480 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit karimat egy kitűnő tornakiegészítő, mely 1,5 cm-es vastagságával minden mozdulatsornál védi az ízületeket. Egy speciális habanyagból készült, mely tompítja a rezgéseket és izolálja testét a hideg padlótól. Ezenkívül elnyeli a test hőjét, így biztosítja a kellemes tornázást. A Klarfit karimat nemcsak jógagyakorlatok elvégzésére szolgál, de éppúgy alkalmas pilatesre, gimnasztikára, aerobicra vagy felülésekre. Fiziológiai szempontból a karimat könnyű habanyaga védi izületeit a megterheléstől, ami nagyon fontos ugráló- és különböző aktív mozdulatsorok elvégzésénél. A karimat ezenkívül nemcsak tornázásra használható fel- masszív kivitelezésének és jó izolálási tulajdonságainak köszönhetően ideális alátétnek bizonyul mindenféle felületen, akár teraszon, füvön vagy a strandon. Tisztítása nagyon egyszerű, elég csak meleg vízzel leöblíteni.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Karimat tornázásra, 15 mm, 190 x 80 cm, kék kedvező áron 9480 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113530

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milena

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexander

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Xénia

A Szivacsmatracok kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlasta

Lenyűgöztek a Szivacsmatracok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a KLARFIT Karimat tornázásra, 15 mm, 190 x 80 cm, kék termékre mindőssze 9480 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81.6%)