Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, zöld megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 51990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit King Pong mini asztalt asztaliteniszhez a rendkívül kompakt méretek, a hordozható konstrukció és a magas fokú szórakozási lehetőségek jellemzik. A ping-pong többek között fejleszti a koordinációt, a koncentrációt, és növeli a megfigyelőképességet. A zöld, 75 x 153cm méretű ütésálló játékfelületen izgalmas párbajokat játszhatunk le. Az asztalt használhatjuk szabadtéren is. Az asztal alacsony tömegével és kis méreteivel kisebb lakásokban is elfér. Az egyszerűen összecsukható mechanizmusnak köszönhetően az asztalt mindössze néhány kézmozdulattal szétnyithatjuk, valamint kis méreteinek hála észrevétlenül tárolhatjuk a szekrényben, az ágy alatt, vagy a sarokban. A keskeny konstrukciónak köszönhetően könnyen hordozható. Néhány mozdulat, és kezdődhet a játék: egyszerűen bontsuk ki, döntsük szét és tegyük fel a hálót. Mindegy, hogy otthon, a parkban, vagy az irodában – a Klarfit King Pong mini ping-pong asztal sláger minden korosztálynál!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, zöld kedvező áron 51990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365792545

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

A KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, zöld minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratislav

A KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, zöld terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Még csak rövid ideje használom, de idáig 51990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, zöld termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jana

A Asztalitenisz, ping-pong kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, kék

KLARFIT King Pong, ping-pong asztal, összecsukható, kék

A Klarfit King Pong mini asztalt asztaliteniszhez a rendkívül kompakt méretek, a hordozható...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(78%)