Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Luxor táncrúd, 2,74 m, 45 mm, forgó/statikus, professzionális rúd megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 42590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Táncrúd variálható hosszal, mely maximálisan 2,74 m-es mennyezethez alkalmas. Forgó vagy statikus - minden gyakorlásra és pole dance, pole fitness és aerobic figurára. Egyszerű felszerelés és biztonságos elhelyezés fúrás nélkül. A Klarfit Luxor pole dance táncrúddal otthonába, klubjába vagy bárjába professzionális tánc és fitness készüléket hoz. A pole fitness világában erőnléti és az állóképességet megcélzó gyakorlatokkal tud belemerülni vagy akrobata figurákkal és így az izomerősítő és esztétikai sportprogramnak otthonában is hódolhat. Az edzés és a tánc közötti átmenet fokozatos, amikor kimeríti Klarfit Luxor rúd előnyeit, a testi feszültséggel valamint az egyensúllyal a földi vonzerőt tudja bevonni. A professzionális szintet a táncrúd főképp azzal éri el, hogy kiszabadul a merevségéből és Önnel együtt forog. Az ön mozdulatai és tánca ezzel folytonosabbak és hatékonyabbak lesznek. Néhány másodperc alatt a pole dance rudat a Klarfit-tól a forgás és a statikusság állapota közé lehet beállítani, és így probléma nélkül alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez. A rúd szilárdan a padló és a mennyezet közé van zárva a rögzítőrendszernek köszönhetően - lyukak fúrása nélkül. A 2,74 m magasságig tartó mennyezetekkel játékosan elbír. Gyorsan felszerelhető és nem hagy lenyomatot vagy karcolatot maga után szilikon védőgyűrűjének köszönhetően, mely mindkét végén megtalálható. A professzionális szabványok alapján a pole dance rúdtánc esetén a Klarfit Luxor rúd átmérő mérete kényelmes 45 mm, mely könnyen megfogható. Így mindig mindent ellenőrzése alatt tarthat majd és biztonságosan foroghat a táncrúdon. Kérjük, vegye tudomásul, hogy a mellékelt készlet bővíthető. A rudat akár 3,37 m magas mennyezetig is meg lehet hosszabbítani. A 2,24 m és 2,74 m magas mennyezetek között nem szükséges a bővítés.A hosszabbító rudak nem kaphatók üzletünkben.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Luxor táncrúd, 2,74 m, 45 mm, forgó/statikus, professzionális rúd kedvező áron 42590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365797632

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lívia

A Fitnesz és relax tartozékok kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Először nem hittem el azt, amit a KLARFIT Luxor táncrúd, 2,74 m, 45 mm, forgó/statikus, professzionális rúd termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Fitnesz és relax tartozékok kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT Relax Zone Pro Inverziós asztal, akár 150 kg teherbírás

KLARFIT Relax Zone Pro Inverziós asztal, akár 150 kg teherbírás

A Klarfit Relax Zone Pro egy Inverziós asztal, amely a hátizmok effektív erősítését teszi...

Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, fekete

Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, fekete

Effektív otthoni hátfájás-kezelés: a Capital Sports Yoyogi habanyagú henger mint egy személyi...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(74%)