Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT otthoni tornagép, pad, súlyzótartó, flexibilis megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit egy sokoldalú sportberendezés, mely kedvező árával főleg laikus, otthon tornázó vásárlóink számára ajánlott. Alapfunkciója a felülésekre alkalmas tér kialakítása,melyeket a beállítható elemek segítségével többféle nehézségi szinten végezheti el. A másik leggyakoribb tornázási lehetőség a súlyzókkal való erősítés. A tornagép beállítható elemei (a hosszú és a rövid kárpitozott felületnél, továbbá a rúdon) gyorsan és biztonságosan igazíthatóak igényei szerint. A hát számára szánt felület kellemes, műbőr kárpittal van bevonva, mely könnyen tisztítható. Kérjük tudatosítsa, hogy a berendezést szétszerelve kézbesítjük. Összeszerelése - függ a szerelési készségektől - körülbelül 15 percet vesz igénybe.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT otthoni tornagép, pad, súlyzótartó, flexibilis kedvező áron 26790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113271

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emília

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Malvína

Jó minőség elérhető áron 26790 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ema

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristína

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(79.2%)