Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT súlyzó készlet, 4 x rúd, 14 x súly, 97,5 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 53690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit súlyzó készlet egy értékes eszköz, amennyiben akaratát az izmaiba akarja befektetni. A súlyzórudakon, amelyeknek 4 súlyuk van (2 x 2,5 kg és 2 x 1,25 kg), rugalmasan cserélhetjük a 4,5 és a 7 kg tömegű súlyokat, sikeres edzést biztosítva így a kezdők számára is, vagy a jobb és a bal kéz kiegyensúlyozására a teljesítmény alapján. A súlyzók műanyag borítással vannak bevonva, ami alkalmassá teszi, hogy a padlóra, vagy más felületre helyezve tároljuk. Ezzel az anyagválasztással egyúttal elhárítódott a súlyzók zavaró csörgése is. A berendezés biztonságosságát az anyacsavarok és a bordázott fogantyúk biztosítják. A Klarfit súlyzó készlet összesen 6 súllyal rendelkezik a kétkezes/görbített rúdhoz (2 x 5 kg, 2 x 10 kg és 2 x 15 kg), amelyekkel tetszés szerint erősítheti izmait. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a görbített rúd esetében egy két részes konstrukcióról van szó, amely egy középen elhelyezett hornyolt csavarral van rögzítve.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT súlyzó készlet, 4 x rúd, 14 x súly, 97,5 kg kedvező áron 53690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322370045

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Olympia

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ctibor

53690 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Urban

Meglepett a minőségi kivitelezés, a KLARFIT súlyzó készlet, 4 x rúd, 14 x súly, 97,5 kg még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eliška

A KLARFIT súlyzó készlet, 4 x rúd, 14 x súly, 97,5 kg minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(81.8%)