Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT The Mountain fitnesz állomás, latissimus, szürke megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 90590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A The Mountain sporteszköz a Klarfit társaságtól egy megbízható fitnesz állomás, mely Önt a mindennapi edzésben segíti. Szilárd fém váza egy sor különféle gyakorlatot tesz lehetővé kézre, lábra, hasfalra és hátra. Könnyen mozgó kötélcsigái folyamatos mozgást biztosítanak az optimális erőeloszlásért, az ízületeket kímélő edzés érdekében. Középpontjában a butterfly modul található a hasfal és a kar gyakorlataira, a láb elülső izmainak rúgási gyakorlataira és a latissimus torony a bicepsz, tricepsz és hátizmok edzésére. Ezen kívül bench press szintén lehetséges. A köteles gyakorlatok bicepsz, tricepsz és álló helyzetben végzett hátgyakorlatok esetén végezhetők, az evezési gyakorlat ülőhelyzetben kar, hát és mellkas vagy lábgyakorlat esetén, amennyiben a lábtámasz is fel van szerelve. Az eszközt a lábak emelésére a láb hátsó felére és a fenékre lehet használni. A párnázás könnyen kezelhető műnőrrel borított és edzés után könnyen letisztítható. Kérjük, vegye tudomásul, hogy a terméket szerelési szettként szállítjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a súlykészlet nem képezi a csomagolást!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT The Mountain fitnesz állomás, latissimus, szürke kedvező áron 90590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365797380

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

90590 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoja

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albert

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agáta

A Multifunkciós kondigép kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dávid

A KLARFIT The Mountain fitnesz állomás, latissimus, szürke terméknek nagyon jó értékelése van. A Multifunkciós kondigép kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

A KLARFIT The Mountain fitnesz állomás, latissimus, szürke minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(87.8%)