Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT Ultimate Gym 3500, tornagép, súlyzópad, latissimus megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 59130 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Ultimate Gym 3500 tornagép ideális edzősegédeszköznek bizonyul hasizmai, karizmai, láb- és hátizmai erősítésére - röviden az egész test megedzésére. Adekvát edzést garantál kezdőknek és tapasztalt sportolóknak egyaránt, segítségével egyes izomcsoportok vagy több izomcsoportos, kombinált gyakorlatok végezhetőek el. A Klarfit Ultimate Gym 3500 tornagép sokféle tornagyakorlat elvégzésére ideális: latissimus-feszítésre, lapos és ferde bench press-re, előre- és hátrarúgásra valamint butterfly vállgyakorlatokra. Az alábbi otthoni tornagép fő része - a két kárpitozott felület - melyek kényelmes párnázásúak és ideális ellenállást garantálnak. A fekvőrész felülete könnyen tisztán tartható, kopásálló és gyorsan száradó. A konstrukció széleskörű gyakorlatsorozat elvégzését teszi lehetővé, így individuális és effektív egész testes edzés végezhető el a segítségével, miközben a tornagép különféle beállításai speciális, személyreszabott és sport-orvosi szempontból optimális testtartást biztosítanak. A Klarfit Ultimate Gym 3500 tornagép masszív acélkonstrukciója biztonságos edzést garantál, így tornázás közben teljes mértékben az izomnövelésre koncentrálhat. Kérjük vegye tudomásul, hog a terméket szétszerelve kézbesítjük. Összeszerelése- technikai képességek alapján- kb. 45 percet vesz igénybe. Súlya és méretei miatt a szerelés két személy jelenlétét igényli. Kérjük tudatosítsa, hogy a súlyzópadot súlyok nélkül és súlyzórúd nélkül kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT Ultimate Gym 3500, tornagép, súlyzópad, latissimus kedvező áron 59130 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365795102

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Richard

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agáta

A Fekvenyomó padok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a KLARFIT Ultimate Gym 3500, tornagép, súlyzópad, latissimus terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslav

A KLARFIT Ultimate Gym 3500, tornagép, súlyzópad, latissimus terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Koloman

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Františka

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT tornapad tárolórekesszel, kéz- és láb erősítésére

KLARFIT tornapad tárolórekesszel, kéz- és láb erősítésére

A Klarfit tornagép minden fő izomcsoport kitűnő erősítését biztosítja.A tornapad fő eleme a...

KLARFIT tornapad, l&aacute;b erős&iacute;t&eacute;se, < 160 kg

KLARFIT tornapad, l&aacute;b erős&iacute;t&eacute;se, < 160 kg

A Klarfit tornagép a felső testrész izomzatának kitűnő otthoni erősítését biztosítja. A tornagép...

KLARFIT edzőpad, bench press, curl pult, butterfly

KLARFIT edzőpad, bench press, curl pult, butterfly

A Klarfit FIT-KS02 edzőállomás egy ideális készülék a hasizmok, karizmok, lábak és hát...

KLARFIT HB3BC-W, edzőpad, kezek és lábak erősítése, fehér

KLARFIT HB3BC-W, edzőpad, kezek és lábak erősítése, fehér

A Klarfit HB3BC súlyzó állvány kiváló edzőtárs különböző izomcsoportok erősítésére. Az edzőpad...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(80%)