Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Bankett Slow Cooker, piros, 320 W, lassú főzőedény, digitális, 6,5 liter megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 15990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A lassú főzőedény tökéletes segítség sűrű levesek, főtt húsok vagy raguk elkészítésénél, amelyeket a lassú főzés módszerével főzhetünk meg. Ez a módszer az alacsony hőmérsékleten és a hosszú főzési időn alapszik. Közben a zöldségben megmaradnak a vitaminok, aromák és hatóanyagok, a hús pedig puha és szaftos marad. A Klarstein Bankett lassú főzőedény így különösen egészséges eredményeket és intenzív ízélményt tesz lehetővé. A Klarstein lassú főzőedény két részből áll: a fedeles belső kerámiafazék teret kínál a kívánt hozzávalóknak; a külső berendezés pedig egy 320 W-s fűtőtesttel rendelkezik, amely felmelegíti a belső fazekat. Előny: a tradicionális fazekakkal ellentétben a kerámiafazék egyenletesen melegszik fel, és tökéletesen oszlatja el a meleget az élelmiszerek körül. Az elkészítés után a fekete mázas főzőbetétet külön kivehetjük. Használhatjuk gratinírozásra a sütőben, vagy az asztalra is tehetjük, szép tálalóedényként használva. További előny: az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően az esetleges odaégetés vagy túlfőzés lehetőségét gyakorlatilag kizárhatjuk. 6,5 literes térfogatával a főzőbetét elég helyet kínál minden étel számára, legyen az sült hús, hal, vagy zöldségleves az egész család számára. A Klarstein lassú főzőedény irányítása teljes mértékben a berendezés elülső felén található egyszerű vezérlőpanel segítségével történik. Itt állíthatjuk be a háromfokozatú üzemeltetési hőmérsékletet - magas, alacsony, vagy hőmegtartó. A 12 órás főzési fázis előbeállított, melynek eltelte után a lassú főzőedény automatikusan átvált a 6 órás hőmegtartó funkcióra. Egy gomb lenyomásával 30 perces lépésekben saját főzési időt is beállíthatunk 30 perc és 12 óra között. Így a lassú főzőedény egy teljesen új konyhai élményt nyújt: a régi és új kedvelt ételek saját magukat főzik meg. A profik a lassú főzőedényt reggel munka előtt megtölthetik és bekapcsolhatják - este pedig örülhetnek a tökéletesen elkészített ételnek. Választható színek: piros  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Bankett Slow Cooker, piros, 320 W, lassú főzőedény, digitális, 6,5 liter kedvező áron 15990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868814

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Želmíra

Lenyűgöztek a Elektromos edények kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Metej

Akciósan, 15990 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Klarstein Bankett Slow Cooker, piros, 320 W, lassú főzőedény, digitális, 6,5 liter nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miriama

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beáta

A Elektromos edények kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Klarstein Bankett Slow Cooker, piros, 320 W, lassú főzőedény, digitális, 6,5 liter mindössze 15990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beňadik

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Osaka 0.6, rizsfőző edény, 0,6 l, melegentartó üzemmód

Klarstein Osaka 0.6, rizsfőző edény, 0,6 l, melegentartó üzemmód

A Klarstein Osaka 0.6 berendezéssel a rizsételek elkészítése az ön számára játék lesz. Kíváló...

Klarstein Biggie, 27 l, 2000 W, befőzőautomata, időzítő

Klarstein Biggie, 27 l, 2000 W, befőzőautomata, időzítő

A Klarstein Biggie egy 27 literes űrtartalommal rendelkező konyhai segédeszköz, melynek...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(81.2%)