Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Beersafe XL hűtőszekrény, 65 l, B osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 80590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Beersafe XL egy kompakt hűtőszekrény 65 liter űrtartalmú belső térrel. Kettő kivehető, krómozott polcának köszönhetően elegendő helyet biztosít az üvegeknek és tárolódobozoknak egyaránt. A Klarstein hűtőszekrény kompakt méretének hála kevesebb helyet foglal, mint hagyományos társai. Könnyed súlyának köszönhetően pedig problémamentesen áthelyethető, amikor csak szeretné - például a bár területére vagy a kertbe, vagy bárhová, ahol épp frissítően hideg italkra vagy desszertekre van szükség. A kompakt készülék mindenféle berendezési stílussal jól harmonizál. Mindegy, hogy a konyhában vagy a nappaliban - a Klarstein Beersafe XL bekapcsolható belső megvilágításával modern hatást kelt. Hűtőteljesítménye a B energetikai osztálynak felel meg, emellett különösen alacsony az üzemelés alatti hangkibocsátás. Így nem csak az ön pénztárcáját, de az idegeit is kíméli. Kötelező adatok az energiafogyasztás jelölésére vonatkozó irányelv és a Bizottság 1060/2010/EU rendelete alapján: Energetikai osztály: B (a skála A+++ osztálytól (legmagasabb hatékonyság) G-ig (legalacsonyabb hatékonyság) terjed) éves energiafogyasztás (AEC) - kWh/év: 197 kWh/év (Energiafogyasztás kWh/év-ben 24 órás normál körülmények közötti használat alatt végzett teszt alapján. A valódi elektromos energiafogyasztás használattól és elhelyeztéstől is függ.) Rakodótér kapacitás: 65 literes hűtőtérfogat Klímaosztály: N Klímaosztály SN: "abnormális" - környezet átlaghőmérséklete: 10 - 32 °C. Klímaosztály N: "normál" - környezet átlaghőmérséklete: 16 - 32 °C. Klímaosztály ST: "szubtrópusi" - környezet átlaghőmérséklete: 16 - 38 °C. Klímaosztály T: "trópusi" - környezet átlaghőmérséklete: 16 - 43 °C. Zajszint dB-ben (A) re 1 pW : 42 dB - a 86/594/EWG irányelv szerint mérve.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Beersafe XL hűtőszekrény, 65 l, B osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél kedvező áron 80590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395864823

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anastázia

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sidónia

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Klarstein Beersafe XL hűtőszekrény, 65 l, B osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Estera

Még csak rövid ideje használom, de idáig 80590 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Klarstein Beersafe XL hűtőszekrény, 65 l, B osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

Lenyűgöztek a Hűtőszekrények italokra kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Beersafe XXL hűtőszekrény, 85 l, C osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél

Klarstein Beersafe XXL hűtőszekrény, 85 l, C osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél

A Klarstein Beersafe XXL egy kompakt hűtőszekrény 85 liter űrtartalmú belső térrel. Három...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 23.09.2020

Értékelés:
(84.4%)