Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Belleville párásító, 25 W, kék, 1,4 l megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 18790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Belleville párásító megváltoztatja helyiségei nedvességtartalmát így hozzájárulva az egész klíma jobbá tételéhez. Munkáját főképp klimatizált helyiségekben vagy olyan téli napok során fogja értékelni, amikor be van kapcsolva a fűtés.A száraz levegő ugyanis a nyálkahártya és a bőr kiszáradását, valamint a szemek égető érzetét okozza. A Belleville segít az összes ilyen jellegű probléma hatékony megszüntetésében.Ezen felül ideális allergiás betegek számára, akik számára a levegőben található por és szennyeződések leküzdhetetlen nehézséget jelentenek. És hogyan is működik?A tartályába töltött víz ultrahang hullámok segítségével párolog el lágy vízgőz formájáőban, amely a helyiségben növeli a nedvesség arányát.A készülék emellett nem ad ki hangot és hőt sem sugároz ki. A víztartály 1,4 l térfogattal rendelkezik, amely 8-12 órás folyamatos üzemeléshez elegendő.A létrejött pára mennyisége beállítható és a helyszíni körülményekhez alakítható egy, az elülső oldalán található forgatható szabályozó segítségével. Vízfeltöltésnél a tartály leválasztható és ergonomikus fogórészének köszönhetően kényelmesen átvihető a konyhába vagy a fürdőszobába, és vissza. A készülék csupán 25 watt teljesítménnyel bír és így üzemelése nem befolyásolja jelentősen az Ön családi költségvetését. Méretei és feltűnésmentes dizájn-ja a Klarstein Belleville-t minden helyiségben való használatra alkalmassá teszi.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Belleville párásító, 25 W, kék, 1,4 l kedvező áron 18790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260359386767

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žofia

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Michal, Michaela

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

A Klarstein Belleville párásító, 25 W, kék, 1,4 l termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

A Háztartás kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Klarstein Belleville párásító, 25 W, kék, 1,4 l terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matilda

Felülmúlta az elvárásaimat, a Klarstein Belleville párásító, 25 W, kék, 1,4 l termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Electronic-Star Mikrohullámú sütő tartó,35 kg, fekete

Electronic-Star Mikrohullámú sütő tartó,35 kg, fekete

Ez a tartó lehetővé teszi a mikrohullámú sütő szem maggasságba helyezését, aminek köszönhetően...

Klarstein kenyérpirító, 2-szeletes nyílás, 1000 W, türkisz

Klarstein kenyérpirító, 2-szeletes nyílás, 1000 W, türkisz

A Klarstein BT-318-T egy hasznos társ, amely minden reggelit vagy vacsorát kellemessé varázsol...

Klarstein Skyscraper 3G talapzat ventilátor touchpanel távirányító fehér

Klarstein Skyscraper 3G talapzat ventilátor touchpanel távirányító fehér

Az időzítőt fél órás fokozatokban szabályozhatja, emellett maximum 8 órát állíthat be. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.12.2023

Értékelés:
(80.6%)