Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Big Daddy Cool, 80 liter, A+ osztály, hűtőszekrény, rozsdamentes acél, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 83890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Klarstein Big Daddy Cool, 80 liter, A+ osztály, hűtőszekrény, rozsdamentes acél, fekete Hűtőszekrény 54 liter hűtőtérrel és 26 literes, 4 csillagos fagyasztóládával, A+ energiaosztály. Két tárolórekesz az ajtóban palackokra és fémdobozokra valamint kivehető rekesz a zöldségekre. Az ajtók burkolata rozsdamentes acél. A Klarstein Big Daddy Cool készülék egy hűtőszekrény 80 liter teljes kapacitással. Két leválasztható üvegpolcával és 54 literes hűtőterével a hűtőszekrény a legkülönfélébb nagyságú és összetételű élelmiszerek számára nyújt teret. A palackokat, a fémdobozokat és a frissítőket két különálló, ajtóban található rekeszében lehet tárolni, míg a friss zöldséget a kivehető zöldség rekeszben lehet tartani. A kivehető részek megkönnyítik a tisztítást. Ennek a kategóriának a különlegessége az extra nagy, 4 csillagos fagyasztó, ami 26 liter tárolási térrel rendelkezik. Kellemes megjelenése fekete fémszerkezetével és rozsdamentes acél ajtóburkolatával szinte minden térbe és életstílushoz illik. Ideális mint az egyszemélyes vagy diákháztartások kezdeti felszerelése. A Klarstein Big Daddy Cool készülék hűzési tulajdonságai A+ osztályú energiahatékonyság mellett alacsony üzemelési hangerő mellett történnek. Ez nemcsak a pénztárca, de az idegek számára is kímélő hatású. Kötelező adatok a bizottság 1060/2010 számú rendeletével kapcsolatban az energiafogyasztás megjelöléséről: Energiaosztály: A+ (az A+++ (legnagyobb hatékonyság) D-ig skálán (legalacsonyabb hatékonyság)) éves energiafogyasztás (Acer) v kWh/év: 160 kWh/év (a kWh/év energiafogyasztás egy 24 órás vizsga normalizált eredményei alapján. A valódi energiafogyasztás a készülék használatától és elhelyezésétől függ.) Tárolórész kapacitása: 54 liter 4 csillagos tér kapacitása: 26 liter Klímaosztály: N, ST Klímaosztály "kiterjedt mérsékelt égöv" szimbóluma "SN" a 10-től 32 fokig terjedő átlaghőmérséklet esetén. Klímaosztály "mérsékelt égöv" szimbóluma "N" a 16-tól 32 fokig terjedő átlaghőmérséklet esetén. Klímaosztály "szubtrólusi égöv" szimbóluma "ST" a 16-tól 38 fokig terjedő átlaghőmérséklet esetén. Klímaosztály "trópusi égöv" szimbóluma "T" a 16-tól 43 fokig terjedő átlaghőmérséklet esetén. Zajszint dB-ben (A): 39 dB - a 86/594 / EHS irányelv szerint mérve  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Big Daddy Cool, 80 liter, A+ osztály, hűtőszekrény, rozsdamentes acél, fekete kedvező áron 83890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395860450

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

83890 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viola

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dominik

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karol

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein, hűtő, 120 l, A+, fagyasztóval

Klarstein, hűtő, 120 l, A+, fagyasztóval

A Klarstein hűtő 120 literes űrtartalmával mindenekelőtt kollégiumokban vagy két- ill. három fős...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 23.09.2020

Értékelés:
(80%)