Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Luminance Prime mikrohullámú sütő grillel,900W,28L megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 50290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Luminance Prime egy kompakt mikrohullámú sütő grill funkcióval a modern háztartások számára. 28l térfogata elegendő két-négy fő ételeinek elkészítésére. A mikrohullámú sütő 12 különböző automatikus és mikrohullám-grill kombinálható programot kínál. Minden étel számára létezik megfelelő program - pl. tej melegítésére, rizs, burgonya, hal vagy hús elkészítésére. Nagy elülső féltükröző ablakának köszönhetően az étel melegítését gond nélkül ellenőrizhetjük. Kompakt mérete és tetszetős külseje miatt ez a berendezés nemcsak optikailag, hanem technikai szinten is minden háztartás előnyére válik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Luminance Prime mikrohullámú sütő grillel,900W,28L kedvező áron 50290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260359387139

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jela

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Klarstein Luminance Prime mikrohullámú sütő grillel,900W,28L még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Terézia

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Még csak rövid ideje használom, de idáig 50290 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Klarstein Luminance Prime mikrohullámú sütő grillel,900W,28L termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

Jó minőség elérhető áron 50290 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sabína

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 21.09.2020

Értékelés:
(79%)