Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein MKS-5, minibár, mini hűtőgép, A osztály, 40 l, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 40290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Snackbár és hideg ital lelőhely: a Klarstein MKS-5 mini hűtőszekrény. Az összesen 40 liter űrtartalmú, helytakarékos minibár minden irodában vagy szobában megállja a helyét - kicsi és egyszerűen nagyszerű. A Klarstein MKS-5 két rácsos polcán kívül 2 ajtórekeszt is kínál az akár 1,5 literes italos üvegek, tejes dobozok, desszertek és egyéb élelmiszerek számára. A belső hőmérsékletet a tekerő gomb segítségével 3 fokozatban állíthatja 5 és 15°C között. Gyakran megszomjazik az éjszaka kellős közepén? A mini hűtőszekrény belő megvilágítása rögtön bekapcsol, amint kinyílik a hűtőajtó. Így ez a sötét szobában sem okoz gondot. Különösen halk működésének köszönhetően az MKS-5 minibár nem zavarja az éjszakai nyugalmat, sem az irodai munkát, ahol erős koncentrációra van szükség. Emellett alacsony energiafogyasztásának hála nagyon takarékos. A Klarstein MKS-5 kompakt mérete és matt fekete konstrukciója miatt stílusos kiegészítővé válhat a hotelszobákban, szálláshelyeken vagy iroda helyiségekben, de jó szolgálatot tesz diákotthonokban és egyszemélyes háztartásokban is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein MKS-5, minibár, mini hűtőgép, A osztály, 40 l, fekete kedvező áron 40290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260195334830

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milica

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alena

A Konyhai nagygépek kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jerguš

A Konyhai nagygépek kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Klarstein MKS-5, minibár, mini hűtőgép, A osztály, 40 l, fekete terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rudolf

A Klarstein MKS-5, minibár, mini hűtőgép, A osztály, 40 l, fekete terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lýdia

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein borhűtő, 28 palackos, fekete, touchpad

Klarstein borhűtő, 28 palackos, fekete, touchpad

A Klarstein HEA-MKS-2 egy matt fekete borhűtő modern dizájnnal, amelynek köszönhetően nemcsak...

Digesztor Klarstein ACV-61A, nemes acél, 60 cm

Digesztor Klarstein ACV-61A, nemes acél, 60 cm

A Klarstein ACV-61A digesztor kis- és közepes konyhákban végzi el a füst- és szagelszívást. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.09.2020

Értékelés:
(83.6%)