Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Mr. Barbot, 50 l, A+, bárhűtőszekrény, fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 99990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Klarstein Mr. Barbot, 50 l, A+, bárhűtőszekrény, fehér Stílusos bárhűtőszekrény 50 l kapacitással, átlátszó fedéllel és italtartó kosárral. 4 kerékkel az egyszerű kezelés érdekében. A Klarstein Mr. Barbot készülék egy elegáns és hordozható bárhűtőszekrény, mely 50 l kapacitásával segíti önt a hűtött italokkal való ellátottságban ünnepei alkalmával és keskeny méreteinek köszönhetően szinte minden bárhelyiségbe alkalmas. Felső részén praktikus üvegfedél található, melyen keresztül folyamatosan látja a hűtő tartalmát. üvegteteje ezen kívül középen kinyitható, ami lehetővé teszi az italok gyors kivételét, így tehát a hűtő is hideg marad. 4 kerekével és fogórészével a felső oldalán a Mr. Barbot készülék gyorsan és egyszerűen vihető át oda, ahol szükség van rá. Ahogy a helyére kerül, használni lehet a kerekek parkolási fékjeit, hogy a hűtő mindig szilárdan a helyén maradjon.A mellékelt 4 italkosár a Klarstein társaság hűtőjének belsejébe és külsejére is elhelyezhető, a hideg biztosítására és az italokkal való ellátottság érdekében. Finom dizájnja praktikus segítőtárssá teszi minden ünnepség alkalmával. A szükséges adatok az energiafogyasztás megjelölésének szabályozása értelmében, az EU bizottság rendelkezésével összhangban 1060/2010 számmal:Energiaosztály : A+ (az A +++ (legnagyobb hatékonyság) osztálytól a G-ig (legalacsonyabb hatékonyság))éves energiafogyasztás (AEc) v kWh/órában: 108 kWh/óra (energiafogyasztás kWh/évben a normalizált vizsga 24 órás időtartamának eredményei alapján. A valós energiafogyasztás a készülék használatától és elhelyezésétől függ.)Rakodótér kapacitása : 50 literKlímaosztály: NKlímaosztály "kiterjedt mérsékelt égöv" "SN" szimbólummal a környezet 10-től 32 fokig tartó átlaghőmérséklete esetén.Klímaosztály "mérsékelt égöv" "N" szimbólummal a környezet 16-tól 32 fokig tartó átlaghőmérséklete esetén.Klímaosztály "szubtrópusi égöv" "ST" szimbólummal a környezet 16-tól 38 fokig tartó átlaghőmérséklete esetén.Klímaosztály "trópusi égöv" "T" szimbólummal a környezet 16-tól 43 fokig tartó átlaghőmérséklete esetén. Zajszint dB-ben (A) 1 pW esetén: 46 dB - a 86/594/EHS irányelv alapján mérve  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Mr. Barbot, 50 l, A+, bárhűtőszekrény, fehér kedvező áron 99990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365798523

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Justína

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viola

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Katarína

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Hűtőszekrények kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Klarstein Mr. Barbot, 50 l, A+, bárhűtőszekrény, fehér termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bartolomej

A Hűtőszekrények kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tamara

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein 90L1-WH, hűtő, 90 l, A+ osztály, fagyasztóval

Klarstein 90L1-WH, hűtő, 90 l, A+ osztály, fagyasztóval

A Klarstein 90L1-WH egy praktikus beállítottságú hűtő, melyet két- vagy háromtagú háztartásokban...

Klarstein Beersafe L hűtőszekrény, 50 l, B osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél

Klarstein Beersafe L hűtőszekrény, 50 l, B osztály, üvegajtó, rozsdamentes acél

A Klarstein Beersafe L egy kompakt hűtőszekrény 50 liter űrtartalmú belső térrel. Kettő...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.09.2020

Értékelés:
(81.8%)