Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Osaka 1,5 Premium, piros, rizsfőző, 500 W, 1,5 liter megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Osaka 1,5 rizsfőző segítségével az egész család számára elegendő rizst készíthet el natúr, vagy más módon. A rizsfőzőt használhatja dara vagy köles elkészítésére is. Vezérlése nagyon egyszerű. A bekapcsoláshoz csak nyomja meg az elején található nagy gombot. Amint a rizs elkészült, a Klarstein rizsfőző termosztát üzemmódba kapcsol, és a rizs még néhány órán át optimális hőmérsékleten marad, al dente. Tökéletes büfékbe, vagy sushi készítésére. A másfél literes térfogat körülbelül 8 csésze rizs felduzzasztására és megfőzésére elegendő. A mellékelt mérőkének köszönhetően gyorsan kimérhetjük és beletölthetjük a tökéletes mennyiséget. Egy kanalat is talál a csomagban a rizs tálalására. Az üvegből készült fedőnek köszönhetően állandóan ellenőrizheti a főzés folyamatát. A tapadásmentes felületű edény elmosása könnyen és gyorsan fog menni. A Klarstein Osaka 1,5 tűzvörös dizájnja távolkeleti hangulatot ad környezetének.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Osaka 1,5 Premium, piros, rizsfőző, 500 W, 1,5 liter kedvező áron 9990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395863307

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexander

Akciósan, 9990 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

A Rizsfőző kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Klarstein Osaka 1,5 Premium, piros, rizsfőző, 500 W, 1,5 liter mindössze 9990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Katarína

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Katarína

Jó minőség elérhető áron 9990 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gustáv

A Klarstein Osaka 1,5 Premium, piros, rizsfőző, 500 W, 1,5 liter minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

A Rizsfőző kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

9990 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Klarstein Osaka 1,5 Premium, piros, rizsfőző, 500 W, 1,5 liter terméket!!!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Sapporo, rizsfőző edény, 1 l, nemesacél

Klarstein Sapporo, rizsfőző edény, 1 l, nemesacél

A Klarstein Sapporo egy professzionális segítő rizsételek elkészítésehez, amely garantálja az...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.12.2023

Értékelés:
(84.2%)