Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein RGL90WH kéményes páraelszívó szabad térrel a fejnek, 90 cm, 600 m³/óra megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 110790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein RGL90WH páraelszívó gondoskodik a közepesen nagy és nagy konyhákban az ételszag és a főzés közben keletkező pára eltávolításáról. A főzési tevékenységek aktivitásától függően a páraelszívó teljesítménye is három szinten működik. A legmagasabb szintű teljesítmény egy óra alatt akár 600 köbméter levegőt is eltávolít a konyhából, és felkészült akár több fogás megfőzésére is. A hangerő és az energiafogyasztás üzemeltetés közben belefér a normába. Az RGL90WH egy kéményes páraelszívó, amely szabad teret biztosít a fejnek, így felülről nézhetjük a főzőlapokat, miközben ergonomikus formatervezésével bármilyen konyhai környezetbe beilleszkedik. A motorizált szellőzőnyílást egy digitális vezérlőpanellel aktiválhatjuk, amely feltűnésmentesen indítja be az elszívót, majd a munka befejezése után újra becsukja. A beépített időzítőnek köszönhetően a berendezést automatikusan kikapcsolhatjuk 1-60 perc elteltével. A Klarstein RGL90WH páraelszívó belsejét és az elszívó csövet a szennyeződésektől egy alumínium zsírszűrő védi, amelyet kivehetünk és mosogatógépben is elmoshatunk. Az ívelt, edzett üveg előlap a főzési teret rejtett és nehezen elérhető sarkak nélkül hagyja, így szintén könnyen tisztítható. A Klarstein páraelszívót a falra rögzíthetjük, a konyhabútor fölé (nem a mennyezetre), a mellékelt tartók segítségével. A kémény borítása rozsdamentes acél, így a páraelszívó vizuálisan tökéletesen illik egy modern konyhába. Gyenge fényviszonyok mellett használhatjuk a Klarstein elszívó LED világítását, megvilágítva így a főzési teret. A páraelszívó teljesítményét tovább fokozhatjuk az aktív szénből készült szűrővel ( 10027711 ) a légmozgásos üzemmódnál.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein RGL90WH kéményes páraelszívó szabad térrel a fejnek, 90 cm, 600 m³/óra kedvező áron 110790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365790169

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gregor

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Klarstein RGL90WH kéményes páraelszívó szabad térrel a fejnek, 90 cm, 600 m³/óra termékre mindőssze 110790 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Richard

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexander

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein RGL60BL kéményes páraelszívó,szabad térrel a fej számára,60cm,600m³/h

Klarstein RGL60BL kéményes páraelszívó,szabad térrel a fej számára,60cm,600m³/h

Klarstein RGL60BL kéményes páraelszívó, szabad térrel a fej számára, 60 cm, 600 m3/h, üveg,...

Klarstein RGL90WH, kéményes páraelszívó, 90 cm, fekete

Klarstein RGL90WH, kéményes páraelszívó, 90 cm, fekete

A Klarstein RGL90WH páraelszívó gondoskodik a közepesen nagy és nagy konyhákban az ételszag és a...

Klarstein RGL60WH kéményes páraelszívó,szabad térrel a fej számára,60 cm, 600m3/h

Klarstein RGL60WH kéményes páraelszívó,szabad térrel a fej számára,60 cm, 600m3/h

A Klarstein RGL60WH páraelszívó gondoskodik az ételszag és a főzés párájának eltávolításáról kis...

Klarstein RGL90WSB kéményes páraelszívó, 90 cm, 350 m3/h, rozsdamentes acél

Klarstein RGL90WSB kéményes páraelszívó, 90 cm, 350 m3/h, rozsdamentes acél

Klarstein RGL90WSB kéményes páraelszívó, 90 cm, 350 m3/h, rozsdamentes acél Extra lapos...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.01.2021

Értékelés:
(78.8%)