Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Speed Iron gőzvasaló, 2400 W, 1,7 l megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Speed Iron egy gőzvasaló dokkoló állomással, amely a dizájnjának és tulajdonságainak köszönhetően lerövidíti a vasalás folyamatát. Gyors bemelegedési idő biztosítja, hogy a vasaló 1,5 perc után használható.A vasaló 2400 W teljesítménnyel végzi a munkáját. A ruhákról a készülék 68 gőzsugarával gondoskodik. Ezek száma és elhelyezése úgy lett megtervezve, hogy optimálisan benedvesítse a ruhát, amelynek köszönhetően az eredmény gyorsabb és láthatóbb. A vasaló gőrsugarai 3,5 bar (90 g/perc) nyomás alatt működnek. Az 1,7 l űrtartalmú víztartály több mint 60 perces vasalást tesz lehetővé.Ha ez azoban nem lenne elegendő - pl. üdülés után több a vasalni való - könnyen újratölthető vízzel a dokkolón keresztül. Biztonsági okokból a vasaló nagy dokkolóval rendelkezik, amely biztosítja a stabilitását. Ezenkívől a dokkoló állítható, így megelőzhető a gyakori emelgetés. A vízkémentesítő technológiájának köszönhetően a vasaló hosszúéletű és sokáig szolgálhat a háztartásban.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Speed Iron gőzvasaló, 2400 W, 1,7 l kedvező áron 26990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275624103

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hubert

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adam a Eva

26990 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Speed Iron gőzvasaló, 2400 W, 1,7 l, piros

Klarstein Speed Iron gőzvasaló, 2400 W, 1,7 l, piros

A Klarstein Speed Iron egy gővasaló dokkoló állomással, amely a dizájnjának és tulajdonságainak...

Klarstein Speed Iron, 2400 W, 1,7 liter, vasaló, narancssárga

Klarstein Speed Iron, 2400 W, 1,7 liter, vasaló, narancssárga

Klarstein Speed Iron, 2400 W, 1,7 liter, vasaló, narancssárga Egyenes vonalú gőzvasaló...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(85.2%)