Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Touchstream álló ventilátor, 45W, érintésvezérelt, távirányító megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 18390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A nyári meleg időjárásban munkahelye trópusi környezetté változik, ön izzad, a levegő pedig meg sem mozdul. Mindenki hűs szellő után vágyakozik. Erre kínál megoldást a Klarstein Touchstream álló ventilátor, amely biztosítja önnek a friss levegőt. A Klarstein Touchstream álló ventilátor három sebességfokozattal rendelkezik, a tökéletes hűtést biztosítva. Klasszikus társainál jelentősen nagyobb erejű légáramlatokat képez, ezért hatótávosága eléri a 8 métert. Ezáltal nagy helyiségekben is eredményesen használható. Erős teljesítménye ellenére 35 Wattos energiafogyasztással büszkélkedhet, így hosszútávú használat esetén sem terheli meg pénztárcáját. A készülék könnyen lépést tart társaival. A levegő sebessége három fokozatban állítható (magas, közepes, alacsony). Ezen kívül bekapcsolható az oszcilláció funkció is, a ventilátor teste 90°-ban hajlítható, amely hozzájárul az optimális cirkulációhoz. Hasznos lehet az 1, 2 vagy 4 órás időzítő is, aminek köszönhetően a megadott idő után a készülék automatikusan kikapcsol. Minden funkció kényelmesen, érintéssel irányítható az áttekinthető vezérlő panel vagy a távirányító segítségével. A helytakarékos Klarstein ventilátor flexibilis kihasználhatóságával is meggyőzi vásárlóját. Kis méretének köszönhetően asztalon és talajon is egyaránt használható. Extrém halk üzemelésének hála hálószobákban és irodában is gond nélkül használható, biztosan nem fogja önt zavarni a pihenésben vagy a koncentrációban. A készülék nem csak a nyári szezonban hasznos, amikoris hűs szellőt biztosít, hanem télen is jó szolgálatot tesz, mivel a fűtőtest közelébe helyezve felgyorsítja a meleg levegő egyenletes szétáramlását a helyiségben. A Klarstein Touchstream kellemes dizájnjának köszönhetően ideális kiegészítője lehet a modern és klasszikus stílusú helyiségeknek egyaránt, anélkül hogy megbontaná a harmóniát. Elérhető színek: fekete, fehér (10027950 számú termék)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Touchstream álló ventilátor, 45W, érintésvezérelt, távirányító kedvező áron 18390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395866773

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Júlia, Juliana

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rudolf

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Galina

Lenyűgöztek a Álló ventilátorok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ernest

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(82.2%)