Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Touchstream WH, 45W, álló ventilátor megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 18390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Touchstream álló ventilátor három sebességfokozattal rendelkezik, tökéletes hűtést biztosítva. Ez a nagy teljesítményű ventilátor erős, széles légáramlatot csinál több irányba, miközben működése csendes. Ezenfelül a ventilátor fejét két fokozatban megdönthetjük, változtatva ezzel a frissítő levegő irányát. Az irányt, erősséget és időszakot személyre szabhatjuk. A ventilátor kellemes dizájnjának köszönhetően ideális kiegészítője lehet dolgozószobánknak, nappalinknak, de elég neutrális ahhoz, hogy bármilyen helyiségben megállja a helyét. A ventilátort klíma mellett is használhatjuk, hogy szabályozzuk a levegő áramlását. Az érintős vezérlőpanel vagy a távirányító segítségével beállíthatjuk az időzítőt, a sebességet és a forgást.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Touchstream WH, 45W, álló ventilátor kedvező áron 18390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395866766

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomíra

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bystrík

Még csak rövid ideje használom, de idáig 18390 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Klarstein Touchstream WH, 45W, álló ventilátor termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oleg

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Ventilátorok kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Ventilátorok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Klarstein Touchstream WH, 45W, álló ventilátor termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(83.4%)