Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein UW60BL, 317 m3/h, páraelszívó, 60 cm, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 15390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein UW60BL páraelszívó a gőz és a levegő minőségi elszívását biztosítja minden kisebb vagy közepesen nagy konyhából. Annak érdekében, hogy a berendezés teljes mértékben szükségleteihez idomuljon, három különböző fokozatban végzi az elszívást. A legnagyobb fokozatnál akár 317 köbméter levegőt is képes elszívni egy óra alatt. Egymotoros rendszerének köszönhetően energiatakarékos és csendes. Az elszívónyílás 60 centiméter átmérőjével ideális átlagos méretű konyhákba. A készülék falhoz vagy konyhabútor aljára rögzíthető. A szereléshez szükséges anyagok a csomag részét képezik és az elszívócső rugalmas elhelyezésre kialakított. Rosszabb fényviszonyok mellett értékelni fogja a bekapcsolható alsó világítást (1 x 40 W), mely áttekintést tesz lehetővé mindarról, ami a tűzhelyen történik. Az elszívócső és a csatorna szennyeződésének megelőzése érdekében pedig a készülék cserélhető szűrővel rendelkezik a zsiradék felfogására.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein UW60BL, 317 m3/h, páraelszívó, 60 cm, fekete kedvező áron 15390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260353859861

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslav

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Severín

Lenyűgöztek a Beépített páraelszívók kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Amália

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Klarstein UW60BL, 317 m3/h, páraelszívó, 60 cm, fekete nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Digesztor Klarstein ACV-61B, nemes acél, 60 cm

Digesztor Klarstein ACV-61B, nemes acél, 60 cm

A Klarstein ACV-61B digesztor kis- és közepes konyhákban végzi el a füst- és szagelszívást. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(84.2%)