Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein VariCook XL kétlapos főzőlap,1800W, időzítő, 240°C megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 48990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Klarstein VariCook XL egy nagy teljesítményű kétlapos indukciós főzőlap kis modern háztartás vagy diákok számára. A berendezés a 3100W teljesítményt is eléri 10 teljesítményfokozatban. Alternatívaként a teljesítmény manuálisan is beállítható 60 és 240°C terjedelem között. Ez szükséges pl. vízfürdő, vagy olyan ételek esetén, amelyek elkészítéséhez állandó hőmérséklet fenntartása szükséges. A berendezés előnye a programozott főzés lehetőség. E funkcióval beállítható a W teljesítmény vagy a főzés hőmérséklete meghatározott időre. A beállított idő elteltével a főzőlap magától kikapcsolt - ez előnyt jelent pl. rizs, tészta, pontos ideig való főzésénél, vagy zöldségek párolásánál. A kikapcsolást hangjelzés is kíséri. A különböző főzési paraméterek beállítása az érintő szenzoros felső felületnek és a nagy LED kijelzőnek köszönhetően egyszerű és intuitív. A főzőlap 12 - 26cm-es átmérőjű főzőedények használatára alkalmas, ez elégséges a szokásos edények és serpenyők számára. A modern dizájn alumínium szegélyezéssel és üveg felső felülettel kielégíti a modern igényeket. Közepes méreteinek és lapos kiszerelésének köszönhetően a VariCook SL konyhába, kertbe való, vagy hordozható főzőlapként használatos.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein VariCook XL kétlapos főzőlap,1800W, időzítő, 240°C kedvező áron 48990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260359386125

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

A Klarstein VariCook XL kétlapos főzőlap,1800W, időzítő, 240°C terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurélia

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein VariCook SX főzőlap, 1800W, időzítő, 240°C

Klarstein VariCook SX főzőlap, 1800W, időzítő, 240°C

A Klarstein VariCook SX egy nagy teljesítményű indukciós főzőlap a modern háztartás vagy diákok...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.06.2024

Értékelés:
(83%)