Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein Verona Pasta Dryer, tésztaszárító állvány, 15 kar megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 7690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein Verona Pasta Dryer egy effektív házi segítség, amely egy tésztakedvelő konyhájából sem hiányozhat. Ez a szárító megkönnyíti a ház úrnőjének vagy urának a tészta elkészítését, és garantálja, hogy a tészta a fazékba kerülés előtt ne ragadjon össze. A 15 billenő karra akár két kilogramm tészta vagy spagetti is kiteríthető. Többfunkciós pálca, amely egyszerűen összerakható és behelyezhető a szerkezetbe, a tészta problémamentes átvitelére szolgál a tésztakészítő gépből a szárítóba, de vágóeszközként is használható. A Klarstein tésztaszárító állvány szilárd krómozott acélból és karbonátból készült, így hosszú élettartamú és nagy mennyiségű tészta készítésére is képes. Ha van már otthon tésztakészítő gépe, semmiképpen se sajnálja magától a szárítót sem, amellyel Önt a tökéletes olasz tésztától csak egy jó recept választja el.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein Verona Pasta Dryer, tésztaszárító állvány, 15 kar kedvező áron 7690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260353859793

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Perla

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Tésztagépek kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Klarstein Verona Pasta Dryer, tésztaszárító állvány, 15 kar termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefánia

Jó minőség elérhető áron 7690 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dionýz

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.07.2020

Értékelés:
(77.8%)