Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Könyv bőrtok Fancy Case Flip Book Sony Xperia XZ2 Lila megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Könyv bőrtok Fancy Case Flip Book Sony Xperia XZ2 Lila kedvező áron 1490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825349187

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klaudia

A Könyv bőrtok Fancy Case Flip Book Sony Xperia XZ2 Lila minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

A Könyv bőrtok Fancy Case Flip Book Sony Xperia XZ2 Lila termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Mobilego.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

Felülmúlta az elvárásaimat, a Könyv bőrtok Fancy Case Flip Book Sony Xperia XZ2 Lila termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ružena

1490 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Servác

A Könyv bőrtok Fancy Case Flip Book Sony Xperia XZ2 Lila terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Mobilego.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslava

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.05.2021

Értékelés:
(80.8%)