Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Lightcraft Kvalfoss 3, 3 x 3 W, 250 lm, pontlámpa, LED, forgatható, dönthető, króm, A+ osztály megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 10390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Lightcraft Kvalfoss-3LED pontlámpával elegánsan modern stílusú terméket kínálunk Önnek. A kerek mennyezeti világítás egyesíti az energiatakarékosságot és hatékonyságot az elegáns megjelenéssel krómozott acélból. A három forgatható és dönthető lámpafejet beállíthatjuk úgy, hogy célirányosan világítsanak meg tárgyakat, mint például képeket vagy íróasztalokat. A falra vagy a mennyezetre irányítva közvetett fénnyel világíthatjuk meg az egész helyiséget. 3 W fogyasztás mellett minden LED lámpa 250 lumen fénymennyiséget termel, amely 25 W teljesítményű hagyományos villanykörte fénymennyiségének felel meg. A teljes fénymennyiség tehát 750 lumen, ami 75 W teljesítménynek felel meg. A körülbelül 3000 K sugárzott meleg, fehér fény nagyon kellemes, főleg a nappali helyiségekben, és az otthon érzetét kelti. Ugyanúgy, ahogy minden LED lámpa, a Lightcraft Kvalfoss-3 hármas, kerek lámpa izzói is körülbelül 20 ezer óra extra hosszú élettartammal rendelkezik, és nem kell olyan gyakran kicserélni. Az alacsony fogyasztással együtt a LED lámpa a világítás legtakarékosabb képviselője a jövőben – ez egy tény, amelyet Ön is észre fog venni a pénztárcáján. A külön-külön állítható LED égők egy kerek felületen vannak elhelyezve. Tehát a helyiség különböző részeit világíthatja meg velük. A Kvalfoss-3 egyszerű, elegáns formatervezése és fényes, csiszolt felülete tökéletesen illeszkedik akármilyen környezetbe, legyen az klasszikus, otthonos vagy modern, kényelmes stílusú, mindig különös árnyalatot adva annak. Választható verziók: hármas kerek lámpa, lámpa egy izzóval (10027891), kettős tartókaros lámpa (10027892), négyes tartókaros lámpa (10027894), hatos tartókaros lámpa (10027895) Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a villanyszerelést csak szakember végezheti.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Lightcraft Kvalfoss 3, 3 x 3 W, 250 lm, pontlámpa, LED, forgatható, dönthető, króm, A+ osztály kedvező áron 10390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395866803

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Felülmúlta az elvárásaimat, a Lightcraft Kvalfoss 3, 3 x 3 W, 250 lm, pontlámpa, LED, forgatható, dönthető, króm, A+ osztály termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rastislav

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jakub

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žaneta

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

A Lightcraft Kvalfoss 3, 3 x 3 W, 250 lm, pontlámpa, LED, forgatható, dönthető, króm, A+ osztály terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Lightcraft Kvalfoss 2, 2 x 3 W, 250 lm, pontlámpa, LED, forgatható, dönthető, króm, A+ osztály

Lightcraft Kvalfoss 2, 2 x 3 W, 250 lm, pontlámpa, LED, forgatható, dönthető, króm, A+ osztály

A Lightcraft Kvalfoss-2 LED pontlámpával elegánsan modern stílusú terméket kínálunk Önnek. A...

Lightcraft Vegard 1, 5 W, 400 lm, pontlámpa, LED, forgatható, billenthető, króm, üveg

Lightcraft Vegard 1, 5 W, 400 lm, pontlámpa, LED, forgatható, billenthető, króm, üveg

A Lightcraft Vegard-1 LED diódás pontlámpa az elegáns-modern stílusú berendezkedésünk dísze...

Lightcraft Vegard 2, 2x5W, LED pontlámpa, 800 lumen

Lightcraft Vegard 2, 2x5W, LED pontlámpa, 800 lumen

A Vegard 2 LED pontlámpa tetszetős akcentust hoz a klasszikus, és modern berendezésű...

Lightcraft Vegard 4, 4x5W, fehér, LED pontlámpa, 1600 lumen

Lightcraft Vegard 4, 4x5W, fehér, LED pontlámpa, 1600 lumen

A Vegard 4 LED pontlámpa tetszetős akcentust hoz a klasszikus, és modern berendezésű...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.07.2020

Értékelés:
(80.8%)