Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Malone Dimantale LTS4-ST-7-DKS, X szintetizátorállvány, szerelési szett megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Malone Dimantale LTS4-ST-7-DKS, X szintetizátorállvány, szerelési szett A csúszásgátló felületének és stabil rúdjainak köszönhetően a Malone szintetizátorállvány bárhol és bármilyen felületen biztonságos elhelyezést kínál szintetizátora számára. Ezen kívül a zongoraállványt optimálisan az Ön magasságához és szükségleteihez lehet igazítani, annak érdekében, hogy egyenletesen erős és kényelmes játékot biztosítson a szintetizátoron. Az állvány könnyen szét- és összeszerelhető, és kisméretre össze is csukható, aminek köszönhetően ideális társ utazás során. A Malone X szintetizátorállványt szerelési szettként szállítjuk minden szükséges eszközzel együtt. A szerelés egyszerű és problémamentes.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Malone Dimantale LTS4-ST-7-DKS, X szintetizátorállvány, szerelési szett kedvező áron 8390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260359380567

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdan

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vojtech

A Malone Dimantale LTS4-ST-7-DKS, X szintetizátorállvány, szerelési szett terméknek nagyon jó értékelése van. A Szintetizátor állványok kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Szintetizátor állványok kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tichomír

A Szintetizátor állványok kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.11.2020

Értékelés:
(80.8%)