Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Malone PW-MON-15A aktív monitro hangfal, 1500 W megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 63790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Malone PW-MON-15A egy aktív hangfal koncertekre és közepesen nagy rendezvények, ill. közepesen nagy termek monitorozásra. Ezt a célt nemcsak a monitor fomrájú konstrukció teszi lehetővé, hanem a mikrofon és line bemenetek is, amelyek köszönhetően különböző technikával csatolható. Az alap tulajdonsága, amivel kimagaslik a konkurens termékek soraiból, a 2-utas hangszínszabályozó és a hangkép pontos igazítása térigényekhez megfelelően.mA jack és XLR portoknak köszönhetően ez az aktív hangfal gond nélkül csatolható nagyobb hangrendszerekhez is. A készülék ellenálló kosntrukcióval rendelkezik nemezhuzattal, amely kinti használatra is alkalmassá teszi. A praktikus markoaltnak köszönhetően könnyen hordozható. A hangfal a 3,5 mm fészkének köszönhetően állványozható.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Malone PW-MON-15A aktív monitro hangfal, 1500 W kedvező áron 63790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322371332

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jakub

A Stúdiófelszerelés kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ružena

Felülmúlta az elvárásaimat, a Malone PW-MON-15A aktív monitro hangfal, 1500 W termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Teodor

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Malone PW-MON-12A aktív monitro hangfal, 1100 W

Malone PW-MON-12A aktív monitro hangfal, 1100 W

Az Malone PW-MON-12A egy aktív hangfal koncertekre és közepesen nagy rendezvények, ill....

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.06.2024

Értékelés:
(81.2%)