Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Malone ST-2-WSS, fali hangfaltartó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Malone ST-2-WSS fali hangfaltartó a 35 milliméteres fészekkel ellátott hangfalak biztonságos felszerelését szolgálja. A berendezések ilyen elhelyezése ugyanis lehetővé teszi tulajdonságaik észszerű kihasználását és a műszaki cikkek számának csökkentését a térben, amit elsősorban a bárok, éttermek és kis kocsmák üzemeltetői értékelnek majd, akik egyébként kisebb teljesítményű hangosítást válaszhatnának csak. A hangfalak szögét három fokozatban lehet beállítani, hogy a helyiség adottságaihoz legoptimálisabb hangzási feltételeket nyújtsák. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tartót csavarok és tiplik nélkül szállítjuk.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Malone ST-2-WSS, fali hangfaltartó kedvező áron 8390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260359380512

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Petronela, Petrana

A Malone ST-2-WSS, fali hangfaltartó terméknek nagyon jó értékelése van. A Hangfal tartók kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oľga

A Malone ST-2-WSS, fali hangfaltartó minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nikola

A Hangfal tartók kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vieroslava

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubica

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Skytec Fali PA hangfal tartó, állvány, fekete, teherbírás <8 kg

Skytec Fali PA hangfal tartó, állvány, fekete, teherbírás <8 kg

Fali PA hangfal tartó, állvány, fekete, teherbírás <8 kg

Malone ST-3-WSS, fali hangfaltartó, fekete

Malone ST-3-WSS, fali hangfaltartó, fekete

A praktikus fali tartó lehetővé teszi az Ön számára, hogy hifi hangfalait biztonságosan rögzítse...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.01.2021

Értékelés:
(79.4%)