Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján MG Clear View könyv tok Samsung Galaxy A40, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket MG Clear View könyv tok Samsung Galaxy A40, kék kedvező áron 3890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825367532

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriel

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a MG Clear View könyv tok Samsung Galaxy A40, kék nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cecília

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A MG Clear View könyv tok Samsung Galaxy A40, kék terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Frederik

3890 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a MG Clear View könyv tok Samsung Galaxy A40, kék terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edita

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(82.2%)