Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján MG Clear View könyv tok Xiaomi Redmi 7A, rózsaszín megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket MG Clear View könyv tok Xiaomi Redmi 7A, rózsaszín kedvező áron 3890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825373113

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klement

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a MG Clear View könyv tok Xiaomi Redmi 7A, rózsaszín termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslava

Már párszor rendeltem a Mobilego.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugénia

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Mobilego.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eleonóra

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a MG Clear View könyv tok Xiaomi Redmi 7A, rózsaszín termékre mindőssze 3890 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gašpar

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a MG Clear View könyv tok Xiaomi Redmi 7A, rózsaszín nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(85.2%)