Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján MSVII műanyag tok Simple Ultra-Thin Huawei Mate 20 Lite, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket MSVII műanyag tok Simple Ultra-Thin Huawei Mate 20 Lite, fekete kedvező áron 3490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6923878272024

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a MSVII műanyag tok Simple Ultra-Thin Huawei Mate 20 Lite, fekete termékre mindőssze 3490 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bartolomej

A MSVII műanyag tok Simple Ultra-Thin Huawei Mate 20 Lite, fekete termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roman

Felülmúlta az elvárásaimat, a MSVII műanyag tok Simple Ultra-Thin Huawei Mate 20 Lite, fekete termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nina

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a MSVII műanyag tok Simple Ultra-Thin Huawei Mate 20 Lite, fekete nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.01.2021

Értékelés:
(83%)