Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján MSVII Simple Ultra-Thin műanyag tok iPhone XS Max, piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket MSVII Simple Ultra-Thin műanyag tok iPhone XS Max, piros kedvező áron 3390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6923878272437

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Melánia

A kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a MSVII Simple Ultra-Thin műanyag tok iPhone XS Max, piros mindössze 3390 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

Felülmúlta az elvárásaimat, a MSVII Simple Ultra-Thin műanyag tok iPhone XS Max, piros termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Slavomír

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3390 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a MSVII Simple Ultra-Thin műanyag tok iPhone XS Max, piros termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurélia

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A MSVII Simple Ultra-Thin műanyag tok iPhone XS Max, piros terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lea

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Mobilego.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.06.2020

Értékelés:
(83.2%)