Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján NEOGO SmartBand C5, okoskarkötő, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 15490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket NEOGO SmartBand C5, okoskarkötő, fekete kedvező áron 15490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Krištof

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pravoslav

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zora

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Mobilego.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emília

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a NEOGO SmartBand C5, okoskarkötő, fekete termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.10.2020

Értékelés:
(84.4%)