Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján NEOGO SmartWatch AS1, okosóra, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 7990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket NEOGO SmartWatch AS1, okosóra, kék kedvező áron 7990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Még csak rövid ideje használom, de idáig 7990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a NEOGO SmartWatch AS1, okosóra, kék termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emanuel

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rastislav

7990 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a NEOGO SmartWatch AS1, okosóra, kék terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valéria

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrich

A NEOGO SmartWatch AS1, okosóra, kék terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(80%)