Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján OneConcept Klarstein EcoJuicer XXL, gyümölcsprés, narancsszín megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 20790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarstein EcoJuicer XXL berendezéssel kézben tarthatja napi vitaminadagját. Ez a fáradhatatlanul dolgozó berendezés a nagy hatású kar egyszerű lenyomásával biztosítja a friss gyümölcslevet az Ön által választott gyümölcsből. Mindegy, hogy narancs, grépfrút, citrom vagy lime facsarására használja, a levet nagyon könnyen erőlködés nélkül nyeri ki a gyümölcsből. Elég a berendezés alá egy poharat vagy edényt helyezni és készen is áll a facsarásra. Mivel az EcoJuicer XXL a gyümölcsfacsarásra az Ön izmait használja, a finom italok készítése akkor sem kerül veszélybe, ha nincs kéznél elektromos csatlakozó. Így tehát a gyümölcsprés segítségét nyaralóban vagy kerti grillezéskor is értékelni fogja. További előnye csendes működése.A gyümölcsprés ugyanis nem rendelkezik beépített motorral, ami ideális főként egészséges reggeli készítésekor, amelyet más berendezések kellemetlen hanghatásokkal kísérnének, megzavarva a reggeli nyugalmat. Munkája végeztével a gyümölcsprés könnyen tisztítható. Azok a részek, amelyek közvetlenül érintkeznek a gyümölccsel, levehetőek, és így mosogatógépben is moshatóak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket OneConcept Klarstein EcoJuicer XXL, gyümölcsprés, narancsszín kedvező áron 20790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322374296

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jerguš

Még csak rövid ideje használom, de idáig 20790 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a OneConcept Klarstein EcoJuicer XXL, gyümölcsprés, narancsszín termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

A Citrusprés kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A OneConcept Klarstein EcoJuicer XXL, gyümölcsprés, narancsszín terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dorota

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gejza

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

OneConcept EcoJuicer, gyümölcsprés

OneConcept EcoJuicer, gyümölcsprés

A OneConcept EcoJuicer készülékkel kézben tartja napi vitaminbevitelét. Ez a fáradhatatlanul...

OneConcept Klarstein EcoJuicer XL, gyümölcsprés, nyomókaros mechanizmus

OneConcept Klarstein EcoJuicer XL, gyümölcsprés, nyomókaros mechanizmus

Ezzel az időtálló, elegáns Klarstein EcoJuicer XL gyümölcspréssel a napi gyümölcslé-élményét a...

OneConcept Klarstein EcoJuicer XXL, gyümölcsprés, szürke

OneConcept Klarstein EcoJuicer XXL, gyümölcsprés, szürke

A OneConcept EcoJuicer XXL berendezéssel kézben tarthatja napi vitaminadagját. Ez a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.05.2022

Értékelés:
(79.2%)