Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján OneConcept Luzern rádiós ébresztőóra, SD, USB megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Kompakt és sokoldalú készülék a konyhába és hálószobába: A oneConcept rádiós ébresztőóra klasszikus dizájnnal és modern funkciókkal! Az attraktív fa konstrukció könnyedén beleillik mindenféle modern lakókörnyezetbe. A készülék a klasszikus, 30 állomás tárhellyel rendelkező FM rádión kívül USB- és SD/MMC lejátszási lehetőséget is nyújt, amelyek segítségével a modern adattárolókról is hallgathat zenét. A kiegészítő 3,5 mm AUX bemenet a hagyományos CD lejátszókról vagy kazettás magnókról való lejátszást teszi lehetővé. A beépített kikapcsolás funkciónak köszönhetően a készülék kívánság szerint automatikusan kikapcsol 10, 20, 30, 40, 50 vagy 60 perc után - ideális a kedvenc zenékkel való elalvás során. Természetesen időzítő funkció is rendelkezésre áll: a zene és a rádióadás 2 időpontra állítható be, így Ön választhat, hogy mire szeretne felébredni. A beépített ébresztő hangok, az USB kulcsról vagy SD kártyáról szóló zene, vagy a kedvenc rádióállomás - ezentúl minden nap a saját ízlése szerint kezdődhet!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket OneConcept Luzern rádiós ébresztőóra, SD, USB kedvező áron 16790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365798332

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Kompakt rádiók kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

Még csak rövid ideje használom, de idáig 16790 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a OneConcept Luzern rádiós ébresztőóra, SD, USB termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Kompakt rádiók kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a OneConcept Luzern rádiós ébresztőóra, SD, USB termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sidónia

Meglepett a minőségi kivitelezés, a OneConcept Luzern rádiós ébresztőóra, SD, USB még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 21.09.2020

Értékelés:
(83%)