Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján OneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. oneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fekete Vezetéknélküli otthoni csengő egyszerű felszereléssel és két vevőegységgel a konnektorba. 48 választható dallammal és beállítható hangerővel. Akár 100 m vezetéknélküli jelátvitel hatótávolság. A Portaton 330 készülék a oneConcept végtől egy könnyen felszerelhető vezetéknélküli csengő, melynek konnektorba illeszkedő vevőegységei a házban rugalmasan elhelyezhetők. A csengő és a vevőegységek közti vezetéknélküli kapcsolódás automatikusan létrejön, amint a vevőegységet a konnektorba helyezik. A készülék tehát készen áll az azonnali használatra. Vezetéknélküli teljesítménye 100 m távolsággal bír el. A 48 csengőhang széles skálában klasszikus dallamok mellett sok más népszerű dallamit is talál, melyeket ízlés szerint lehet beállítani közvetlenül a készüléken. A csengetés hangereje a környék hangerejéhez képest szabályozható. A sugárzó egység teljesen egyszerűen a falra szerelhető a mellékelt ragasztott alátét segítségével. Alternatív módon azonban tartós felszerelés is lehetséges a csavaroknak köszönhetően.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket OneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fekete kedvező áron 9690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395863703

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Terézia

Először nem hittem el azt, amit a OneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fekete termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Vezeték nélküli csengők kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bartolomej

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslav

Akciósan, 9690 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Mercury Vezetéknélküli csengő, 100 m, 16 dallam

Mercury Vezetéknélküli csengő, 100 m, 16 dallam

Az alábbi vezetéknélküli csengő ideális segédeszköznek bizonyul minden olyan felhasználó számára,...

OneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fehér

OneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fehér

oneConcept Portaton 330, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fehér...

OneConcept Portaton 100, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fehér

OneConcept Portaton 100, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fehér

oneConcept Portaton 100, vezetéknélküli otthoni csengő, 48 dallam, 100 m hatótávolság, fehér...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.10.2020

Értékelés:
(80%)