Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján OneConcept SG002 mini mosógép, 2,8 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 25490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A oneConcept SG002 egy mini mosógép 250 W-os mosási teljesítménnyel. Kis méreteinek köszönhetően szűkös fürdőszobában is elhelyezhető- pl. egyszemélyes apartmanokban vagy kisebb kerti házakban. Csekély súlyának és alacsony víz- ill. energiahasználatának hála ideális utazáshoz és kempingezéshez. 2,8 kg-os töltőkapacitásával gond nélkül ellát egy egyszemélyes háztastást ill. egy kisebb család igényeit hosszabb nyaralásnál. Kérjük, vegye tudomására, hogy a berendezés nem rendelkezik centrifugáló funkcióval.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket OneConcept SG002 mini mosógép, 2,8 kg kedvező áron 25490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275624493

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matúš

A Háztartási cikkek kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dáša

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

A OneConcept SG002 mini mosógép, 2,8 kg terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margaréta

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

A Háztartási cikkek kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a OneConcept SG002 mini mosógép, 2,8 kg mindössze 25490 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

A OneConcept SG002 mini mosógép, 2,8 kg minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.09.2020

Értékelés:
(83.4%)