Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Power Dynamics PDC-30 IU digitális rádió megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 50290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Power Dynamics PDC-30 IU egy funkciókkal feltöltött rádió AM és FM frekvencia fogadással, LCD képernyővel, auto tuning scannel és infravörös távirányítóval. A készülék egy cinch bemenettel rendelkezik a hátsó oldalán a kihangosításhoz, továbbá kiváló tulajdonságai vannak, akárcsak a 30 csatornás memória és egyszerű vezérlése, amely a távirényítóval vagy a kezelőpanellel történhet. Ez a digitális rádió a tulajdonságainak köszönhetően profi használatra is alkalmas bárokba, éttermekbe, diszkókba, klubbokba, stb. A készülék 48 cm (19") rack szerkénybe alkalmas.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Power Dynamics PDC-30 IU digitális rádió kedvező áron 50290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693261158

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

A Radiótunerek kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Power Dynamics PDC-30 IU digitális rádió mindössze 50290 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlastimil

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslav

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

Akciósan, 50290 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Igor

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Renáta

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.12.2023

Értékelés:
(80.6%)