Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján QTX QTFX-B3 buborékfújó gép, 1,8 l megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. QTFX-B3 egy mutatós buborékfújó gép.Buborékaival betelít minden közepesen nagy helységet. A hengerre 30 arányosan elhelyezett köralkatrész van erősítve, melyek folyamatos működést biztosítnanak és akár 480 egyforma méretű buborékokat fújnak.1,8 l-es térfogata hosszú működési időt biztosít, így nincs szükség gyakori folyadékutánpótlásra.A vezetékes távkapcsoló a csomagolás részét képezi, mely 3 m-es hatótávolsággal rendelkezik.A készülék kezelése nagyon egyszerű, elég csak egy gombot megnyomni. Nagyon csekély súlyának (1,2 kg) és a fenti részen elhelyezett fogórésznek köszönhetően a QTX ideális társ turnékon, DJ-bulikon és más rendezvényeken.A külső konstrukció erőteljes műanyagból készült, így védi a készüléket a külső hatásoktól.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket QTX QTFX-B3 buborékfújó gép, 1,8 l kedvező áron 26790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5015972114452

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Peter a Pavol, Petra

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vavrinec

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Diszkótechnika kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a QTX QTFX-B3 buborékfújó gép, 1,8 l termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugénia

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojz

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Beamz Kompakt Füstgép BeamZ - Füstfolyadékkal - 400 Watt

Beamz Kompakt Füstgép BeamZ - Füstfolyadékkal - 400 Watt

Kompakt füstgép, termosztáttal irányított fűtőrésszel. Kiválóan alkalmas kisebb térben...

Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, vanília

Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, vanília

Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, vanília

Beamz Snow1800 hógép

Beamz Snow1800 hógép

A Beamz Snow1800 egy extravagáns party kellék, amely semmilyen ünnepségről, táncmulatságról vagy...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.09.2020

Értékelés:
(82.8%)