Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung EB-B500BE Li-Ion akkumulátor 1900 mAh, S4 Mini I9195 4pin, bulk megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung EB-B500BE Li-Ion akkumulátor 1900 mAh, S4 Mini I9195 4pin, bulk kedvező áron 3590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

Felülmúlta az elvárásaimat, a Samsung EB-B500BE Li-Ion akkumulátor 1900 mAh, S4 Mini I9195 4pin, bulk termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lukáš

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Víťazoslav

3590 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

A Samsung EB-B500BE Li-Ion akkumulátor 1900 mAh, S4 Mini I9195 4pin, bulk termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.01.2021

Értékelés:
(82.6%)