Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung EB-BG388BBE Li-Ion akkumulátor 2200 mAh, Galaxy XCover 3 G88, bulk megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung EB-BG388BBE Li-Ion akkumulátor 2200 mAh, Galaxy XCover 3 G88, bulk kedvező áron 3590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfonz

A Mobiltelefon akkumulátor kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Samsung EB-BG388BBE Li-Ion akkumulátor 2200 mAh, Galaxy XCover 3 G88, bulk mindössze 3590 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adrián

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

3590 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Šimon

Először nem hittem el azt, amit a Samsung EB-BG388BBE Li-Ion akkumulátor 2200 mAh, Galaxy XCover 3 G88, bulk termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Mobiltelefon akkumulátor kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

A Samsung EB-BG388BBE Li-Ion akkumulátor 2200 mAh, Galaxy XCover 3 G88, bulk terméknek nagyon jó értékelése van. A Mobiltelefon akkumulátor kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.05.2021

Értékelés:
(81.8%)