Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung EB-BG925ABE Li-Ion akkumulátor 2600 mAh, Galaxy S6 Edge G925F, bulk megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3420 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung EB-BG925ABE Li-Ion akkumulátor 2600 mAh, Galaxy S6 Edge G925F, bulk kedvező áron 3420 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Amália

Jó minőség elérhető áron 3420 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ctibor

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zora

A Mobiltelefon akkumulátor kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Samsung EB-BG925ABE Li-Ion akkumulátor 2600 mAh, Galaxy S6 Edge G925F, bulk mindössze 3420 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

A Mobiltelefon akkumulátor kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Samsung EB-BG925ABE Li-Ion akkumulátor 2600 mAh, Galaxy S6 Edge G925F, bulk terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marek

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Frederik

Először nem hittem el azt, amit a Samsung EB-BG925ABE Li-Ion akkumulátor 2600 mAh, Galaxy S6 Edge G925F, bulk termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Mobiltelefon akkumulátor kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.12.2021

Értékelés:
(83.6%)