Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung EB-BG928ABE Li-Ion akkumulátor 3800 mAh, S6 Edge Plus G928, bulk megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung EB-BG928ABE Li-Ion akkumulátor 3800 mAh, S6 Edge Plus G928, bulk kedvező áron 4390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žaneta

A Samsung EB-BG928ABE Li-Ion akkumulátor 3800 mAh, S6 Edge Plus G928, bulk terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Mobilego.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albert

4390 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Samsung EB-BG928ABE Li-Ion akkumulátor 3800 mAh, S6 Edge Plus G928, bulk terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Melánia

Először nem hittem el azt, amit a Samsung EB-BG928ABE Li-Ion akkumulátor 3800 mAh, S6 Edge Plus G928, bulk termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Mobiltelefon akkumulátor kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

Ezt a terméket a Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

Már párszor rendeltem a Mobilego.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Richard

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslava

Még csak rövid ideje használom, de idáig 4390 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Samsung EB-BG928ABE Li-Ion akkumulátor 3800 mAh, S6 Edge Plus G928, bulk termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.08.2020

Értékelés:
(81.8%)