Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Samsung EB-BJ730ABE Li-Ion akkumulátor 3600 mAh, J7 2017 J730, bulk megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3980 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Samsung EB-BJ730ABE Li-Ion akkumulátor 3600 mAh, J7 2017 J730, bulk kedvező áron 3980 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktória

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriel

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lenka

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3980 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Samsung EB-BJ730ABE Li-Ion akkumulátor 3600 mAh, J7 2017 J730, bulk termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Frederik

A Samsung EB-BJ730ABE Li-Ion akkumulátor 3600 mAh, J7 2017 J730, bulk terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Mobilego.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Ezt a terméket a Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.07.2020

Értékelés:
(79.6%)