Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján SCHUBERT Sub 61B USB MIDI szintetizátor, 61 billentyű megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 53690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Schubert Sub61B egy tehetséges keyboard, amely biztosítja a kezdőknek a funkciók használatának gyors megtanulását és további kreatív lehetőséget nyújt a professzionalitás útján. A szintetizátor 128 előinstallált hanggal és 128 rimtussal rendelkezik, amelyek a legkülönbözőbb hangzást biztosítják.A keyboard 4 helyes memóriával rendelkezik, hogy mindig kéznél legyenek a bállítások. A felvétel funkció is hasnzos, amelynek köszönhetően akár 108 hangból álló dalokat is fel lehet átszani és ójra lejátszani.Mindemellett a készülék USB MIDI porttal és jack kimenettel is rendelkezik, számítógép vagy más sztereó készülék csatolásához.A jack kimenetnek köszönhetően a keyboard keverőpulttal és hasonló készülékekkel is csatolható, amelyek a koncertezéshez szükségesek. A fejhallgató kimenetnek köszönhetően a billentyűsök bármilyen környezetben gyakrolohatnak vagy komponálhatnak. A nagy és jól olvasható képernyő főként a kezdőknek sok segítséget nyújt. Az üzemeléshez szükséges energiát tápcsatlakozással nyeri, de lehetséges az elemes üzemelés is, amely főként fellépések esetén teljes szabadságot biztosít.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket SCHUBERT Sub 61B USB MIDI szintetizátor, 61 billentyű kedvező áron 53690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275622901

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dorota

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

53690 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a SCHUBERT Sub 61B USB MIDI szintetizátor, 61 billentyű terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

53690 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Paulína

Meglepett a minőségi kivitelezés, a SCHUBERT Sub 61B USB MIDI szintetizátor, 61 billentyű még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

SCHUBERT Sub 61S USB MIDI szintetizátor, 61 billentyű, ezüst

SCHUBERT Sub 61S USB MIDI szintetizátor, 61 billentyű, ezüst

A Schubert Sub61S egy tehetséges keyboard, amely biztosítja a kezdőknek a funkciók...

Malone LTS4-ST-6-KS, billentyűzetállvány, 2 szintes

Malone LTS4-ST-6-KS, billentyűzetállvány, 2 szintes

A Malone LTS4-ST-6-KS egy stabil kétszintes billentyűzetállvány, mely stage zongorák,...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.12.2022

Értékelés:
(81.8%)