Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytec 30 cm motoros diszkógömb, plafonra rögzíthető, tükrös megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Skytec 151.336 egy 30 cm (12") diszkógömb , amely saját tengelye körül forog 1,5 fordulattal egy perc alatt. A motoros plafon tartónak köszönhetően a diszkógömb közvetlen a táncparkettek felett helyezhető el és így igazán beárasztja azt fényével. Minde táncos egyformán élvezheti a hangulatot. Egy befektetés a csillogó jövőbe.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytec 30 cm motoros diszkógömb, plafonra rögzíthető, tükrös kedvező áron 13390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693073355

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Otília

Még csak rövid ideje használom, de idáig 13390 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Skytec 30 cm motoros diszkógömb, plafonra rögzíthető, tükrös termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

A Rendezvények hangosítása és megvilágítása kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Skytec 30 cm motoros diszkógömb, plafonra rögzíthető, tükrös mindössze 13390 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valér

13390 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Skytec 30 cm motoros diszkógömb, plafonra rögzíthető, tükrös terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alica

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Skytec 30 cm motoros diszkógömb, plafonra rögzíthető, tükrös nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Krištof

Akciósan, 13390 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Skytec Füstfolyadék tartály füstgépbe, 5 l űrtartalom

Skytec Füstfolyadék tartály füstgépbe, 5 l űrtartalom

Füstfolyadék tartály füstgépbe, 5 l űrtartalom

Beamz 4-Some, világítószett, 5 rész, LED

Beamz 4-Some, világítószett, 5 rész, LED

A Beamz 4-Some világítószett átalakítja az egyhangú termet egy ritmusosan vibráló táncparketté. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2024

Értékelés:
(80.6%)