Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytec AMP–2000 PA–erősítő 3200W fekete végfokerősítővel megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 83890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A bevált Skytec erősítő széria különböző PA-műszaki cikkeket és más rendezvényekre alkalmas technikai cikkeket tartalmaz. A PA-2000 a legnagyobb gigant erejű erősítők kategóriájába tartozik - technikailag nagy teljesítményű és speciálisan a nagy, fél-profi rendezvényekre alkalmas. A szolíd és dinamikus tulajdonságai mellett a készülék csatlakoztatható a leggyakrabban hangosításhoz használtkészülékekhez, különböző ki- és bemeneteinek köszönhetően. Az alapos kivitelezésnek és megbízható komponenseknek köszönhetően hosszú élettartamú és károsodás nélküli rendszeres használatra teszi alkalmassá. Látványos dizájnt a fekete burkolat és kék LED-fények biztosítják. A Skytec AMP-1000 48 cm (19") állványhoz alkalmas.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytec AMP–2000 PA–erősítő 3200W fekete végfokerősítővel kedvező áron 83890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693173826

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agnesa

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

Még csak rövid ideje használom, de idáig 83890 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Skytec AMP–2000 PA–erősítő 3200W fekete végfokerősítővel termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nadežda

A Skytec AMP–2000 PA–erősítő 3200W fekete végfokerősítővel terméknek nagyon jó értékelése van. A Erősítők és végfokok kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexandra

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristína

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Františka

A Skytec AMP–2000 PA–erősítő 3200W fekete végfokerősítővel termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Skytec SPL400 DJ PA házi végfokerősítő 1200W

Skytec SPL400 DJ PA házi végfokerősítő 1200W

A Skytec SPL400 DJ PA végerősítő kis és magán rendezvényekre alkalmas. A készülék a...

Ibiza AMP 1000 DJ a PA erősítő 1600 W MOSFET fehér

Ibiza AMP 1000 DJ a PA erősítő 1600 W MOSFET fehér

Az AMP 1000 erősítő az Ibizától alkalmas közepes és nagy méretű rendezvényekre. Nagyon jó hang...

Ibiza DJ és PA rack konstrukció, 2 +5 +4 magasegység, rack koffer

Ibiza DJ és PA rack konstrukció, 2 +5 +4 magasegység, rack koffer

Erőteljes rack szerkezet 2 + 5 + 4 magas egységgel, DJ- és PA technikája szervezésére ill....

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.05.2021

Értékelés:
(81.6%)