Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693025422

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

A Kiegészítők kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

A Kiegészítők kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vieroslava

Felülmúlta az elvárásaimat, a Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gejza

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Kiegészítők kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, kókusz termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, mentol

Skytec Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, mentol

Aromatikus adalék füstgépbe, 20 ml, 5 literbe, mentol

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 26.01.2021

Értékelés:
(81.2%)